Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 14 April 2012

Time Main Conference Room Classroom 1 Classroom 2
08:00 ‎Setup/Registration‎ (60 min)
09:00 ‎Welcome‎ (15 min)
09:15 David Mertens - ‎Interactive Data Analysis with Prima and PDL‎ (20 min, English) [Awesome] 9 John Anderson (‎genehack‎) - ‎Introduction to Object Orientation‎ (50 min, English) [Beginner] 5 ‎Hackathon‎ (90 min)
09:35
09:45 Chris Nehren (‎apeiron‎) - ‎Pathfinder + Perl == ♥‎ (20 min, English) [Awesome] 7
10:05
10:15 philip hood - ‎Perl, in 3D‎ (20 min, English) [Awesome] 7 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Dancer: Getting to Hello World‎ (20 min, English) [Beginner] 7
10:35
10:45 ‎Break‎ (15 min)
11:00 Nick Patch (‎patch‎) - ‎Fundamental Unicode‎ (20 min, English) [Awesome] 11 James E Keenan (‎kid51‎) - ‎Testing with Perl: 82% of What You Need to Know to Be a Competent Perl Tester‎ (50 min, English) [Beginner] 3 ‎Hackathon‎ (60 min)
11:20
11:30 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎App::TimeTracker, Metaprogramming & Method Modifiers‎ (20 min, English) [Awesome] 10
11:50
12:00 ‎Lunch‎ (90 min)
13:30 Belden Lyman (‎belden‎) - ‎Hooking @INC‎ (20 min, English) [Awesome] 12 Dawn Wallis (‎wallisds‎) - ‎Introduction to Regular Expressions‎ (20 min, English) [Beginner] 2 ‎Hackathon‎ (90 min)
13:50
14:00 Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Demystifying pack and unpack‎ (20 min, English) [Awesome] 3 Brock Wilcox (‎awwaiid‎) - ‎Debugging Perl Programs‎ (20 min, English) [Beginner] 3
14:20
14:30 Stephen Belcher - ‎Intro to Sass‎ (20 min, English) [Awesome] 8 Mike Burns (‎lungching‎) - ‎Creating and Uploading CPAN Modules‎ (20 min, English) [Beginner] 1
14:50
15:00 ‎Break‎ (15 min)
15:15 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks‎ (30 min, English) [Awesome] 13
15:45 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Keynote: Future Perl‎ (60 min, English) [Awesome] 11
16:45